Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перше знайомство з Mercedes GLB

Німецька компанія Mercedes презентувала абсолютно новий кроссовер під назвою GLB. Навіть з назви зрозуміло що автовиробник хотів поєднати в новій моделі декілька кроссоверів які вже є у лінійці бренду. Розмістився новачок між двома кроссоверами -меншим GLA та більш великим GLC. Побудований GLB на модульній архітектурі яка робить його родичем такої моделі як B-Class. Бюджетність нового кроссовера підтверджує відсутність у нього пневматичної підвіски та 6-циліндрових моторів.

Але при цьому новий Mercedes GLB претендує на роль найбільш практичної моделі серед усіх машин зі Штудгарта. З самого початку кроссовер планували зробити семимістним і це вдалося втілити у життя. Новачок вдало поєднує можливості з трансформації салону та пропонує комфортні умови для пассажирів. П҆ ятимістний варіант GLB отримає багажний відсік об҆ ємом 560 літрів, водночас у семимістному виконанні залишиться лише 130 літрів. Головними конкурентами для Mercedes GLB можна вважати BMW X1, Audi Q3 та Land Rover Discovery Sport.

Під капотом Mercedes GLB можна буде зустріти двигуни які використовуються на моделі A-Class, тому і індекси матимуть вигляд GLB 200 і 250 для бензинових моторів і 200 d і 220 d для турбодизельних. Розширення лінійки силових агрегатів відбудеться лише у наступному році. Всі мотори агрегатуються з 7-швидкісним автоматом. Середня витрата пального складатиме біля 5,5 літрів на кожні 100 км пробігу. Для потужних модифікацій передбачений повний привід 4MATIC. Також, за додаткову плату пропонується пакет AMG. Максимальний діаметр колісних дисків від виробника 20 дюймів, що достатньо для більшості потенційних клієнтів.

Інтер҆ єр GLB майже без змін повторює салон A-Class, але за якістю матеріалів трохи відстає. Головною фішкою в салоні кроссовера залишається просунута мультимедійна система MBUX infotainment, яка обладнана двома сучасними екранами. Система підтримує програмне забезпечення Android Auto та Apple CarPlay.

Виробництво моделі під назвою GLB розпочнеться в кінці літа на заводі компанії Mercedes в Мексиці. Перші поставки кроссовера заплановані на кінець осені цього року. Орієнтовна вартість базової версії GLB на європейському ринку становитиме біля 30 тися євро…

 

19.06.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перше знайомство з Mercedes GLB

Політика конфіденційності